wave

Duktiga utvecklare växer på The Farm

Vi bryr oss om långsiktighet, kunskap och goda förutsättningar. Våra utvecklare har djupa kunskaper inom sina specifika områden, och tillsammans skapar det en bredd av spetskompetens. Vi tror att vår korta film hjälper dig att förstå feelingen hos oss.

wave
karta

Två timmar upp eller ner

Mellan Stockholm och Göteborg finns The Farm. Här finns passionerade programmerare som hittat hem, programmerare som brinner för sitt yrke och som värderar hållbarhet och kvalitet. Lagom nära till storstäderna, men samtidigt lagom långt ifrån. Här flödar kreativitet, arbetsglädje och kompetensutveckling. Det tar ungefär två timmar till Stockholm och en och en halv till Göteborg. Vi har nära till mycket av livets smultronställen; skog, vatten, storstadsliv och småstadslugn.

The Farm har varit 13 år i branschen och många mer ska det bli. Hösten 2020 flyttade kontoret till Science Park i Skövde, efter många år i Falköping. Kunderna finns till största del i Stockholmsområdet, men även i exempelvis Linköping, Skövde och Norge. ”Farmen” har blivit smeknamnet.

wave

Vill du veta mer om hur det är att jobba på The Farm?

En del av oss har varit med i ett årtionde. Det tycker vi är ett gott tecken på att vi bryr oss om våra medarbetare och ger möjlighet till varierade arbetsuppgifter och ständig kompetensutveckling. Vi vet att kreativiteten infinner sig på olika sätt för olika människor, och värnar om att ta fram de bästa förutsättningarna för varje individ. På så sätt kan vi ha både lyckliga kollegor och nöjda kunder. Vi har roligt tillsammans och delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Här odlas bra utvecklare.

På vår jobbsida kan du läsa mer om vår filosofi, se vilka vi är och hålla utkik efter annonser.

Läs mer på vår jobbsida