wave

När du behöver ett par extra händer

Vår kärnverksamhet är att hjälpa företag med digitalisering och utveckling, för att de ska kunna fokusera på sin egna kärnverksamhet. Vår passion är att koda och och vi är lika flexibla som vi är trevliga. Vi gör i huvudsak;

  • System- och mjukvaruutveckling
  • Webbutveckling
  • DevOps
  • Apputveckling
  • Agerar bollplank i olika utvecklingsfrågor

Vi är dock öppna för alla typer av idéer och utmaningar, så bolla gärna med oss ifall dina frågor inte besvaras genom informationen på hemsidan.

wave
karta

Mellan Vänern, Vättern, norr och söder

The Farm ligger i Falköping, vilket är 14 mil från Göteborg, 38 mil från Stockholm och 36 mil från Malmö. Vi ligger ett stenkast från Jönköping, har en dags bilfärd till Umeå och Visby kommer vi till på 15 timmar om vi cyklar. Vi har nära till det mesta, och hälsar gärna på våra kunder regelbundet. Vi jobbar dock digitalt så det fysiska avståndet märks inte riktigt av.

wave

Starten för The Farm

Det fanns ett stort behov av utvecklare redan 2007. Men för grundarna till The Farm, som satt i Stockholm, fanns inte rätt kompetenser inom tullarna. Någon kände någon som kände någon som satt i Götene och kunde koda. Det blev lösningen på problemet, och grunden till vad som idag är The Farm. Sedan dess har bolaget alltid legat på mindre orter i Skaraborg, och nu har vi kontor i Falköping.

Hela paketet

Ifall man vill ha en färdig produkt kan vi skräddarsy en till dig! Vi kan hjälpa dig med allt från ax till limpa gällande hemsidor, appar och färdiga system. Vi uppdaterar dig hur det går, levererar den färdiga produkten, utbildar er i den och supportar den!

Läs mer

Extra resurs

Hos The Farm kan du hyra en resurs som jobbar remote mot er, som är med på alla interna möten, har egna issues att beta av och jobbar agilt tillsammans med er. Och vill man ha mer än en ny kollega så kan man ha ett eget Farmen-team hos oss!

Läs mer

Support

För dig som behöver ett bollplank, några programmeringsfingrar för specifika uppgifter eller kanske lite webbutveckling nu och då. Här kan man boka in vald kompetens i mån av tid och med hjälp av The Farm få extra stöttning.

Läs mer