Plattform Webb
Teknologier
PHP-logotyp jQuery-logotyp Wordpress-logotyp React.js-logotyp

Har du en fråga?

Kontakta mig via telefon eller e-post så hjälper jag dig.

Karl Mann karl@thefarm.se +46703108300

Helly Hansen

Helly Hansen grundades 1877 (då under namnet Helly J. Hansens Oljeklædefabrik) och är en tillverkare av textilier och speciell utrustning för sport och arbete på havet och på land. The Farm har haft ett pågående samarbete med Helly Hansen sedan 2011 då vi byggde kampanjsidor för nya produkter. 2016 bestämde vi oss för att bygga en plattform för att lätt kunna administrera sagda kampanjsidor från ett och samma ställe, samtidigt som vi skulle göra det lättare att bygga framtida sidor.

En ny plattform för administration

Plattformen skulle kunna hantera följande:

  • Bygga nya blogginlägg med hjälp av ett bibliotek av färdigbyggda komponenter
  • Bygga nya kampanjsidor med hjälp av ett bibliotek av färdigbyggda komponenter
  • Importera och manipulera affärer som ska renderas på en karta så att en besökare lätt kan hitta närmsta butik
  • Möjligheten att bygga mer komplexa sidor som inte lämpar sig att bygga med färdigbyggda komponenter

Vi valde att använda oss av WordPress som grund för att få ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt för administratörer som är lätt att lära sig. Vi byggde ett bibliotek av komponenter med medföljande dokumentation och inspelade videoklipp som visar hur varenda komponent kunde användas i skapandet av nya blogginlägg och kampanjsidor. 

Vi byggde ut funktionaliteten i WordPress med egen logik för att kunna importera affärer och använde oss av ramverket React för att rendera en karta med markörer som representerar affärerna.

Tack vare att WordPress är så brett och lätt att anpassa till sina behov kunde vi lätt bygga mer komplexa sidor som inte lämpade sig att bygga med färdigbyggda komponenter. Vi byggde t.ex. Ski Free, en tjänst för att generera en PDF eller digital biljett till kunder som köpt en jacka i en affär för att ge specialerbjudanden på skidorter över hela världen.