Digitalisera ert företag med stöd från Tillväxtverket

Från en dag till en annan hittar man sina kunder på andra ställen. Kanske kommer de inte fysiskt längre, utan enbart via internet? Hur kan ni digitalisera ert företag och därmed bli starkare inför framtiden?

Alla berörs och drabbas av Corona, på ett eller annat sätt. Den här typen av situationer i samhället har stora konsekvenser för näringslivet och den enskilda personen. Det blir också extra tydligt vad ens företag har för brister. Samt bli provocerande glasklart vad man borde ha satsat på tidigare. Det är däremot inte för sent. Rätt satsning nu kan ge ditt företag det som behövs för att komma ur denna kris ännu starkare. Vad tror du själv skulle kunna vara den digitala teknik som kan underlätta för ert företag?

Ta ditt företag till nästa nivå

The Farm har jobbat i över ett decennium med att digitalisera företag. Det har däremot aldrig varit så kritiskt som det är just nu, med eller utan stöd. Med mycket erfarenhet i bagaget kan vi tillsammans med er stå lite starkare emot den tid som har varit, och kommer – med lite hjälp på vägen. 

Om du som företag fyller upp rätt kriterier och väljer att satsa på någon digital teknik som ni i dag inte redan har – finns det stöd att få! Upp till 200 000 kan man som företag få i bidrag för att göra denna satsning. Vilket såklart är både unikt och tacksamt. Att i princip ha RUT-avdrag på utvecklingstimmar är lite speciellt, men samtidigt något som just nu kan vara avgörande för ert företag. 

Här kan ni läsa mer om bidrag som finns samt vilka kriterier man behöver fylla upp. The Farm kan inte ta ansvar för om ni får stödet. Däremot kan vi ta ett helhetsansvar och grepp över en kvalitativ utveckling. Allt för att hjälpa er att nå dit ni vill. Vi är också både påverkade och medvetna om hur pandemin påverkar alla företag och kunder. Därför bollar vi också gärna lösningar som kanske inte är de traditionella.

Kreativa idéer och smarta lösningar

Är det någon gång man behöver tänka utanför lådan, nyttja situationen för att samla energi, till att påverka till det bättre. Då finns det inget bättre läge. Allting börjar med en idé och en tanke. Tillsammans med våra utvecklare kan vi bolla kring olika lösningar för att skräddarsy en bra lösning för er. Vi finns i Falköping men har hela Sverige och Norden som arbetsplats då vi jobbar remote.

Låter det intressant? Ta kontakt med The Farms Karl Mann (karl.mann@thefarm.se) för att påbörja en dialog, samtidigt som ni påbörjar en tankebana som kan göra hösten 2020 till den bästa någonsin.