Underlätta och utveckla

Vi jobbar med att utveckla idéer och tankar. Vi digitaliserar och programmerar. Finns det ett behov kan vi lösa det oavsett storlek eller förutsättningar. Vi jobbar från vårt kontor i Falköping och kan alltså enkelt starta upp projekt oavsett hur organisationen ser ut. Vi har jobbat digitalt sedan 2007 och har svart bälte i att jobba remote.

Har du en fråga?

Kontakta mig via telefon eller e-post så hjälper jag dig

yohanna@thefarm.se +46 700 80 94 99
wave

Hela paketet

Ifall man vill ha en färdig produkt kan vi skräddarsy en till dig! Vi kan göra allt från ax till limpa gällande hemsidor, appar och färdiga system. Vi uppdaterar dig hur det går, levererar den färdiga produkten och utbildar er i den. Vi kan även hosta och supporta er produkt och se till att den alltid är i bra skick!

wave

Extra resurs

Man kan utöka sitt eget team med en ny temporär kollega under både kort och lång sikt. Hos The Farm kan du hyra en resurs som är med på alla interna möten, har egna issues att beta av och jobbar agilt tillsammans med er. Och vill man ha mer än en ny kollega så kan man ha ett eget Farmen-team hos oss!

wave

Support

För dig som behöver ett bollplank, några programmeringsfingrar för specifika uppgifter eller kanske lite webbutveckling nu och då. Här kan man utan någon planering boka in kompetens i mån av tid.

Webbutveckling

Behöver ni en ny hemsida, eller är du i behov av stöttning i dina webbprojekt så har du hittat rätt! Vi kan även erbjuda support.

Läs mer

Apputveckling

Vi utvecklar applikationer till både iOS och Android. Vi kan utveckla vidare i en befintlig app, underhålla kod eller bygga en helt ny!

Läs mer

Systemadministration

För dig som vill skapa en produkt eller programmera vidare i en befintlig. Vi har stor kunskap om databaser och servrar.

Läs mer