Programmerar idéer till verklighet

Har du en färdig och genomtänkt önskelista eller har du en vision? Oavsett var i processen du står hjälper vi dig att komma vidare. Varje uppdrag börjar med ett eller flera möten där vi lär känna varandra och lyssnar in på de förutsättningar som finns. Tillsammans går vi igenom underlaget och matchar våra kompetenser på det sätt som passar allra bäst. Med ett kostnadseffektivt upplägg får våra kunder tillgång till engagerade konsulter med spetskompetens.

wave

Konsultuppdrag

För dig som redan vet vad du behöver för kompetenser till ditt uppdrag och har krav och önskemål fastställda. Vi matchar din förfrågan mot våra konsulter och återkommer med den matchning vi anser passar bäst. Vi har erfarenhet av att stötta ett redan befintligt team, arbeta enskilt, koordinera med flera partners, vidareutveckla i befintlig kod och självklart nyutveckling och underhåll.

Kundcase

Helly Hansen är The Farms kund sedan nio år tillbaka, där The Farm hanterar alla webbaserade projekt, exklusive shoppen.

Läs mer
Maila oss och beskriv dina tankar
wave

Projektuppdrag

Har du ett tydligt mål i sikte, men saknar kartan för att ta dig dit? Då hjälper vi dig på vägen. Med tät dialog kan vi tillsammans ta fram en specifikation och en projektplanering med ett förslag på det som behövs för att genomföra projektet på bästa sätt. Vi håller dig uppdaterad med avstämningar och delmål där du kan se hur projektet växer fram.

Se The Farms kunder
wave

Support

När man tror att man är mätt och belåten kan man ändå bli lite småhungrig efter en stund. Då är det bra med support som möjliggör det där lilla extra. Det kan vara att man önskar lite ändringar i leveransen, lägga till fler funktioner, regelbundna uppdateringar eller något annat gott och blandat, och då erbjuder vi ett supportavtal.

Se våra kompetensområden
wave

Beskriv dina önskemål så kontaktar vi dig inom 24 timmar

    • Besöksadress:
    • Kaplansgatan 18
    • 541 34 Skövde
    Logotyp